Recente successen

Met Kifeine XLS (Finerstern) van Leen Soldaat, Pride, Da Silva's Peninna (Houston) van Ciska van Da Silva. Met Caileigh (San Antonio) van Bert Planken heb ik diverse successen behaald.

Vanaf 2010 rijd ik ook met Da Silva's Hiddai (Houston x Ulft). Met Hiddai ben ik in de winter van 2011 reservekampioen M1 van Limburg geworden en in de zomer van 2012 reservekampioen M². In 2013 zijn wij reservekampioen geworden in het Z1!

 
 

ECO Trainingen

Sinds begin 2013 volg ik de ECO Training met Adelinde Cornelissen en Berber van den Berg. Die combinatie van respectievelijk rijtechnische vaardigheden én mentale en fysieke fitheid hebben een geweldig positieve uitwerking op mij en mijn paard. Het is natuurlijk geweldig om met mensen te werken die zoveel passie hebben. Het inspireert en helpt mij op mijn beurt weer in mijn werk als instructeur/coach. 
Task TaskTask Task

Bijzonder om te vermelden is ook dat ik sinds kort regelmatig het Turkse Dressuur Team Task van Tulya Kurtulan coach en train. In de zomer van 2013 hebben we op de Balkan Games in Bulgarije goud, zilver en brons behaald!


Lees verder op…

 

NieuwsbriefTwitter